Yellow Fellow aan de slag in Leidschendam

De komende twee jaar gaat Yellow Fellow gebruik maken van de prachtige Opifexkerk in Leidschendam, een inspirerende ruimte die uitstekend past bij wat Yellow Fellow beoogt. Met het ter beschikking komen van 1000 m2 aan ruimte kunnen we het Yellow Fellow gedachtegoed verder uitdragen en de experimenten opschalen. Hiermee hopen we tevens de lopende Yellow Fellow projecten, zoals het voor BrabantStad Culturele Hoofdstad 2018 ingediende projectvoorstel Central Park Eindhoven, een positieve impuls te geven. In de komende maand wordt het ‘plan de campagne’ verder afgerond om in mei de deuren te openen met, naast mooie tentoonstellingen, cross-over programma’s waarin vanuit de (abstracte) kunst verbindingen gelegd worden met de samenleving, het onderwijs, het bedrijfsleven en de wetenschap. De ‘aangeklede’ ruimte is ook te huur voor activiteiten van derden. De financiering van Yellow Fellow Leidschendam is gebasereerd op de BLIS0,1% regeling. Blis jij mee?

This entry was posted in Leidschendam, Nieuws.. Bookmark the permalink.

Comments are closed.