Structuur in Beeld

Tweeling, een kunstwerk van Wianda Keizer uit de collectie van Jan VerhoevenVan 29 april tot 3 juni exposeert Wianda Keizer in galerie Mikst Media in Woudrichem. De opening vindt plaats op zondag 29 april om 15.30 uur. Wianda Keizer maakt samengestelde beelden die in de ruimte hangen of staan. Ze sorteert en schikt haar materiaal en bouwt zo haar beelden op. Ze naait, ze knoopt, tot het beeld goed is. Vaak binnen de vorm van een vierkant of rechthoek creëert ze een landschap, dat doet denken aan een gewas op het land, een rietkraag, vers geploegd land of de horizon in de verte. De lijnen lopen horizontaal en/of verticaal, en vormen structuren die associaties met het Groninger land oproepen. Het zijn eenvoudige vormen, gevuld met structuur. En altijd weer zoekt zij de schoonheid. Lees ook wat Wianda er zelf over zegt in de publicatie Tussen ratio en intuïtie.
Meer informatie: website Wianda Keizer en website Mikst Media   

 

This entry was posted in Nieuws.. Bookmark the permalink.

Comments are closed.