Preview Yellow Fellow Leidschendam

Op 12 mei opent Yellow Fellow Leidschendam haar deuren. We zijn dan nog niet volledig in bedrijf maar laten alvast de Yellow Fellow collectie  zien en de ruimte waarmee we aan het werk gaan. Kunst staat aan de basis van alle programma’s en activiteiten van Yellow Fellow vanuit de overtuiging dat de confrontatie met kunst kan leiden tot het loskomen uit de eigen denkwereld, je bewust worden van mogelijke werelden en leren anders te kijken, denken of beslissen. We bieden ruimte voor kruisbestuivingen tussen kunst, samenleving, onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven.
Wanneer: 12 mei 2012 van 15.00 tot 18.00
Waar: Burgemeester Sweenslaan 5, 2262 BN Leidschendam-Voorburg (met voldoende parkeerplaatsen voor de deur)

Download de uitnodiging  Programma preview YFiL

 

This entry was posted in Nieuws.. Bookmark the permalink.

Comments are closed.