Succesvolle preview

Sophie ten Horn & Nassos Daphnis

Sophie ten Horn & Nassos Daphnis

De preview van Yellow Fellow Leidschendam op zaterdag 12 mei 2012 was drukbezocht met ruim 175 bezoekers; Woerkumers, kunstenaars en Leidschendammers. Tijdens de workshop ‘Vernieuwing binnen de regels‘ konden bezoekers ervaren wat het is om de regels niet als regel maar als basis voor verandering te gebruiken. In de workshop ‘Rondom vierkant, driehoek, cirkel’ mochten bezoekers hun eigen favoriet uit de collectie van de Genesis van de vorm ophangen en/of omwisselen. Voor de kinderen waren er knip- en kleurplaten van werken uit deze serie. Fotograaf Theo Molenaar heeft de interactie tussen kunst en publiek vastgelegd. Op de facebookpagina van Yellow Fellow Leidschendam zijn binnenkort alle foto’s te zien.

This entry was posted in Nieuws.. Bookmark the permalink.

Comments are closed.