Het eerste event in Leidschendam: Halen & Brengen

Het creëren van nieuwe verbindingen tussen kunst, wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en samenleving is de kern van Yellow Fellow. Op het eerste Yellow Fellow event op zondag 1 juli nodigen we je uit en willen we je laten ervaren hoe het voelt om zelf nieuwe verbindingen te leggen. Er zijn twee programma onderdelen tijdens dit evenement.

1) Op vijf Haal- & Brengeilanden kunnen bezoekers een kunstwerk halen. Wie een kunstwerk ‘haalt’ wordt gevraagd om zich door het kunstwerk te laten inspireren en vanuit het eigen vakgebied iets te ‘brengen’. 2) We nemen je in de veiling met de Genesis van de vorm. Er vindt een veiling plaats van ‘één vraag die tot vele antwooorden leidt’.

Wanneer: zondag 1 juli van 14:00 tot 17:00
Kijkdagen voor de veilingobjecten op 29 en 30 juni van 14:00 tot 18:00
Waar: Yellow Fellow Leidschendam, burgemeester Sweenslaan 5, 2262 Leidschendam
Wat: de uitnodiginghet programma, de Haal- & Brengeilanden en de kunstwerken in de veiling.

This entry was posted in Nieuws.. Bookmark the permalink.

Comments are closed.