Yellow Fellow Leidschendam opent haar deuren voor het publiek

Vanaf 8 september 2012 opent Yellow Fellow Leidschendam haar deuren voor het publiek. Elke zaterdag en zondag ben je welkom tussen 13:00 en 17:00 op de Burgemeester Sweenslaan 5, 2262 BN Leidschendam-Voorburg.  Tot 23 december 2012 vormt het werk van de in 1941 in Voorburg geboren kunstenaar Erik Adriaan van der Grijn, de kunstenaar aan wie Yellow Fellow haar naam ontleent, het ‘decor’ voor diverse workshops, lezingen, inspiratiegesprekken en andere programma’s. Maatschappelijke issues zoals de vervuiling van de Noordzee, de Berlijnse muur, de Dwaze Moeders in Argentinië en de oorlog in Joegoslavië en de verwoestingen in de stad Sarajevo zijn voor Erik van der Grijn vaak aanleiding om werk te maken. Daarmee sluit zijn werk goed aan bij het gedachtegoed van Yellow Fellow waarin verbindingen gelegd worden tussen kunst en samenleving. Openingswoord en borrel op 8 september van 16:00 tot 17:00.

This entry was posted in Nieuws.. Bookmark the permalink.

Comments are closed.