Kunst, waarheid en kritiek

9789085065319_1-1Op 24 maart 2013 zijn tussen 15:00 en 17:00 filosoof René Gabriëls en architectuurcriticus Chris Manders te gast bij een Inspiratiegesprek bij Yellow Fellow Leidschendam.
Filosoof René Gabriëls is verbonden aan de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen van de Universiteit Maastricht. Een van de thema’s die hij ter sprake wil brengen is esthetische waarheid.
Architectuurcriticus Chris Manders zal vormen van denken en soorten van kijken ter discussie stellen. Hoe de wisselwerking is tussen die twee binnen het gebied van de beeldende kunst zal hij proberen te ontrafelen om zo de misverstanden over dit onderwerp uit de wereld te helpen. Het gesprek vindt plaats te midden van de expositie Kijken & Denken, waarin het werk van Frans Franssen te zien is. Download hier de uitnodiging.

U bent van harte welkom om aan dit gesprek deel te nemen en ervaringen en visies te delen op 24 maart bij Yellow Fellow Leidschendam, Burgemeerster Sweenslaan 7, 2262 BN Leidschendam-Voorburg (Routebeschrijving naar Yellow Fellow Leidschendam) Spontaan en overwacht binnenlopen kan altijd maar het is plezierig om vooraf te weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Aanmelden

Comments are closed.