Menna Kruiswijk

Mw. Ing. M. M. Kruiswijk mba, Manager Beleid&PR bij de NVM sinds 2009, studeerde Agrarische Bedrijfskunde in Dordrecht/Delft en behaalde een mba aan de Bradford University. In de periode 1998 -2009 werkt ze als zelfstandig interim-manager vanuit haar bedrijf ArCo Management Consult. Menna Kruiswijk is initiatiefnemer en tentoonstellingsmaker voor Stichting Yellow Fellow.

Statement: Het denken buiten de kaders en daardoor komen tot nieuwe oplossingen en inzichten is een van mijn sterke punten. Het moeiteloos laveren tussen het strategische en het praktische behoort tot mijn kernvaardigheden. Deze vaardigheden zijn mede ontwikkeld door de projecten met abstracte kunst binnen Yellow Fellow en in de jarenlange ervaring met beleid- en productontwikkelingsprojecten, zowel in loondienst als als zelfstandige. Hierdoor ben ik niet alleen succesvol in het bepalen van een strategie maar ook de realisatie en implementatie ervan.

Specialties:Realisatie van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) voor de woningmarkt en het TMI (Taxatie Management Instituut) voor de zakelijke markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>